Webhosting

Wij bieden betrouwbare, veilige en voordelige webhosting op snelle en stabiele servers in Nederland.

SNEL, VEILIG EN KRACHTIG

We optimaliseren onze webhosting voor de beste veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties.

Binnen een paar minuten aan de slag met uw eigen website? Wij installeren geheel kosteloos WordPress, Joomla, Magento of Drupal op uw server.

Interesse in onze webhosting oplossingen?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

ONZE OPLOSSINGEN

WEBHOSTING
Met webhosting kunt u uw eigen website op internet publiceren. Webhosting is een stukje schijfruimte op een webserver. Rayit doet dit voor enkele honderden websites. Van blogs tot complexe webwinkels, van particulier tot zakelijk. Rayit helpt u graag met het zoeken van een passend webhostingpakket.

Al onze hostingpakketten zijn zelf te beheren via PLESK, een uitgebreide pagina waar u alle instellingen kunt beheren. Daarnaast zijn al onze servers professionele HP servers met snelle SSD hardeschijven. Gegarandeerd de beste prestaties! Mocht het toch even niet lukken of duidelijk zijn? Dan staat het Rayit Service team altijd voor uw klaar.

DEDICATED SERVERS
Dedicated servers zijn, anders van VPS servers, fysieke unieke servers. Een echte server dus, dedicated voor u om te gebruiken. U hoeft geen hardware aan te schaffen maar gebruikt één van de Rayit servers met specificaties zoals u ze nodig heeft.

MANAGED OF RESELLER WEBHOSTING
Bent u, bijvoorbeeld, webdesigner en heeft u meerdere websites? Rayit geeft aantrekkelijke kortingen en maakt het beheer van al deze pagina’s eenvoudig. Vanuit één portal kunt u al uw verschillende websites beheren en monitoren.

Heeft u een website maar is hosting het laatste waar u aan wilt denken? Met Managed Hosting van Rayit nemen wij het beheer uit handen. Backups, ondersteuning en beheer worden voor u opgelost! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

VPS SERVERS
VPS servers (Virtual Private Servers) zijn virtueel ingerichte servers op één fysieke server. Het geeft u een eigen (server) omgeving met de voordelen van een eigen server maar tegen lagere kosten. U betaald immers alleen de resources die u nodig heeft. VPS servers zijn interessant om te gebruiken als u minder afhankelijk wilt zijn, hogere performance wilt halen of eigen applicaties wilt hosten.

Heeft u al een webhostingpakket maar wilt u graag overstappen naar Rayit? Neem contact met ons op. Onze verhuisservice zorgt ervoor dat u kosteloos kunt overstappen en dat uw website en e-mail kosteloos verhuisd wordt, ook als u huidige contract nog geldig is!

Kennis maken…

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Slotenmaker 17
6444 KM Brunssum

+31 614 896 754

service@rayit.com

Contact opnemen

11 + 11 =