Wie wij zijn

RayIT Internetservices levert ICT en internet gerelateerde diensten voor zakelijke en particuliere markt, daarnaast zijn we leverancier van vele verenigingen in het zuiden van Nederland.

Onze diensten

Onze diensten zijn schaalbaar, betaalbaar en altijd voorzien van ondersteuning en eerlijk advies. Hierin onderscheiden we ons van andere bedrijven op internet. Wij zullen u nooit een product of dienst aanbieden welke u niet nodig hebt, daar kunt u op vertrouwen!

Waarom RayIT?

Klanten bij Rayit kunnen rekenen op een betrouwbare partner met vakkundige en persoonlijke ondersteuning. We helpen u, uw bedrijf of uw vereniging op weg op met ICT voorzieningen of het internet. Zo zijn we een stabiele partner, ook als er een keer iets verandert.

Klanten die onze diensten willen ervaren kunnen deze gratis uitproberen of gratis verhuizen naar Rayit, wij helpen u opstarten zonder kosten! Tot slot werken we niet met lang lopende contracten want flexibiliteit is wel zo handig.

Voor wie wij werken

Inmiddels werken we samen met opdrachtgevers uit heel Nederland. Dankzij hen mogen we kennis maken met diverse branches en helpen we zowel de startende als de ervaren ondernemer met gezond en succesvol ondernemerschap.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak.

Raymond Marx

General Manager

Camiel Klein Tuente

General Manager

Kennis maken…

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Slotenmaker 17
6444 KM Brunssum

+31 614 896 754

service@rayit.com

Contact opnemen

7 + 13 =